Cum comand aparat de calcat cu aburi
Jiffy Steamer?

Bine ati venit pe pagina magazinului www.jiffysteamer.ro,
platforma comerciala a companiei dealer autorizat JIFFY STEAMER in Romania, Clean ONE SRL!

In doar cateva minute puteti comanda de pe site-ul nostru aparatul de calcat cu aburi, din gama casnica, profesionala sau cel de voiaj.
Pentru a cumpara de pe site-ul nostru nu este necesara inregistrarea cu un cont de utilizator pe site, ci doar completarea unui formular de comanda in 3 pasi simpli:

Pasul 1

  • Alegeti aparatul dorit (unul din cele 3 modele afisate in meniu – Pentru Acasa, Profesional si De Voiaj)
  • Apasati butonul “Sunt Interesat” din josul paginii aparatului ales. Prin retinerea temporara a unui produs in cos nu se genereaza nicio obligatie din partea utilizatorului site-ului.

Pasul 2

Veti fi redictionat la pagina de precomanda. Puteti adauga alte modele de aparat de calcat cu aburi prin accesarea paginilor acestora din meniu si urmand aceiasi procedura ca in cazul primului aparat.
In tabelul afisat cu produasele dorite din pagina de precomanda puteti modifica, sterge sau schimba cantitatile dorite, utilizand butonul “Modifica”

Pasul 3

Completati datele de contact din formularul aflat pe pagina de precomanda si apasati butonul “Trimite” Dupa lansarea precomenzii veti fi contactat de un reprezentant al companiei Clean One pentru informatii despre termenul de livrare si costul curierului, modalitatile de plata, inclusiv pentru transmiterea unei facturi proforme sau a facturii fiscale.

Pentru a preintimpina orice problema referitoare la comanda din magazinul nostru, este necesare citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor precum si a acordului in legatura cu Termenii si Conditiile site-ului.

Va multumim,
ECHIPA CLEAN ONE
DEALER AUTORIZAT JIFFY STEAMER IN ROMANIA