Jiffy Steamer este lider mondial in productia de aparate cu abur din 1940.

La fiecare 4 minute si jumatate, in intreaga lume, un aparat Jiffy Steamer nou este pus in functiune.

Jiffy® Steamer isi gaseste radacinile inapoi in 1940, pe vremea cand Pe aripile vantului era “filmul ce iti taia rasuflarea” si Frank Sinatra era “vocea de aur”, pe vremea cand Roosevelt candida pentru a treia oara, si majoritatea oamenilor purtau palarie. Aranjatul, intinsul sau modelatul palariilor la aburii unui ceainic era un lucru comun in Statele Unite. De aici s-a nascut ideea – un mod mai eficient de a-ti aranja palaria de fetru intr-o clipa*.

Putin dupa 1940 compania a fost organizata si primul model Jiffy® Steamer Model J-1 a fost patentat.

Istoria Jiffy Steamer este plina de promisiunea si dorinta de a controla puterea si magia aburului.

“Jiffy” (engl.) = clipita, instantaneu, moment, unitate foarte scurta de timp.

Constienti de faptul ca aparatul cu aburi era util si in alte domenii decat doar la indreptat si aranjat palarii, producatorii i-au adaugat o gama variata de accesorii ce i-au extins functionalitatea in multiple domenii de activitate. Noul model, oferea in primul rand o solutie revolutionara unei probleme vechi de cand lumea in industria vestimentara indepartand cutele eficient prin puterea si actiunea aburului.

Astazi, proprietarii sunt deja la a treia generatie implicata in detinerea si conducerea acestei companii, Jiffy® Steamer Company, LLC este cunoscuta in jurul lumii in peste 50 de tari, si sustinuta de peste 1000 de dealeri doar socotindu-i pe cei din Statele Unite.

Zeci de modele pot fi gasite aproape peste tot pe mapamond, de la comercianti vestimentari la piete rezidentiale, in paginile cataloagelor de lux sau in business-uri care deservesc industria turismului, precum si in alte piete specializate.