Nota de informare privind protectia datelor personale

SC Clean ONE SRL, societate comerciala cu capital privat romanesc, inregistrata la Registrul Comertului din Bucuresti cu nr. J40/4759/2007, identificata cu RO 21305458, cu sediul social in Bucuresti, Str. Voronet nr. 1, Bl. D1, Apt. 9, Sector 3, este operator de date cu caracter personal, fiind inregistrata la registratura generala a A.N.S.P.D.C.P cu nr. 6714/ 22.03.2012, in contextul comertului online prin intermediul site-ului www.aspiratordegeamuri.ro. Toate informatiile introduse de utilizatorii www.jiffysteamer.ro pe site: nume, prenume, adresa, CNP, numar de telefon si adresa de e-mail vor fi folosite in exclusivitate pentru scopul pentru care au fost furnizate: comanda, livrare, plata, comunicare cu clientul in cazul in care acesta a permis acest lucru, cu respectarea Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, a Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor, cu modificarile si completarile lor ulterioare.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, SC Clean ONE SRL are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, comanda, livrare, plata, comunicare cu clientul, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Sunteti obligat/a sa furnizati datele, acestea fiind necesare emiterii facturii fiscale si livrarii produselor prin curier sau direct de catre SC Clean ONE SRL in cazul in care optati pentru acest lucru. Refuzul dvs. determina imposibilitatea facturarii si a livrarii produsului. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator prin intermediul angajatilor sai pentru indeplinirea obligatiilor contractuale intre operator si persoanele vizate si sunt comunicate departamentului de gestiune economica si financiara al societatii si departamentului vanzari. Mentionam ca SC Clean ONE SRL ia toate masurile necesare pentru pastrarea confidentialitatii acestor date de catre angajatii sai, prin acte aditionale la contractele de munca ale acestora si prin stabilirea unui regulament intern special destinat protectiei datelor colectate de societate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre SC Clean ONE SRL in atentia conducerii. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in strainatate.

*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu;
*orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.